Избери по

Цена

99лв. - 939лв.

Вариант

Гуми

Материя

Нови продукти

ADBOR

ADBOR

ADBOR

Фирмата ADBOR съществува на вътрешния и външния пазар от 1981г. насам. Не щадим усилия да съчетаем дългогодишния ни опит с най - новия дизайн, така че нашите клиенти да могат непрекъснато да са сигурни, че са направили правилния избор. Големият мащаб на нашето производство се доказва от факта, че сме в Германия, Финландия, Швеция, България, Русия, както и в Унгария, Украйна, Беларус, Литва, Естония, Словакия или Чехия. Надяваме се, че произведените от нас стоки ще получат вашето признание, а марката ADBOR винаги ще присъства във вашия дом и ще бъде свързана само с висококачествена изработка.

http://www.adbor.pl/en/

8

продукти

Продукти

Лятна бебешка количка ADBOR - VERO

Представяме Ви VERO - лятната бебешка количка на полската марка ADBOR.

Цена:389.00лв.
Виж детайли

Бебешка количка за близнаци ADBOR - DUO STARS

Имаме удоволствието да ви представим най-новата бебешка количка DUO STARS на полската марка ADBOR. Освен бляскавия, звездвен стил, този модел притежава и подобрена система за управление с повече удобства при използване, както за децата, така и за родителите.  С нейна помощ ще се насладите на всяка разходка, независимо дали отивате до близкия парк или сте на продължителна почивка. Количката е подходяща за близнаци от първия ден на раждането до тяхната 3 годишна възраст. 

Цена:699.00лв.
Виж детайли

Зимен, спален, термочувал за количка ADBOR

Характеристики: 

  • Подплатено с мек и потъл полар, който запазва топлината в студените зимни месеци.
  • Външната част е изработена от непропусклива материя.
  • С прорези  за коланчета на количката- подходящ е за различни модели!
  • Закопчава се с цип и има възможност за изцяло премахване на горната част.
  • С еластична лента отпред и в горната част. С меки пухчета.

Размери:

  • ширина - 45 см.
  • дължина - 105см.
Цена:99.00лв.
Брой:

Комбинирана бебешка количка ADBOR - NEMO Style 3 в 1

Запознайте се с най-атрактивната количка на полската фирма Adbor - модел Nemo. Тя е едно от най-новите предложения от колекция 2015 на бранда и със своя комплект 3 в 1 ще се превърне в атрактивен избор за родителите, тъй като освен нов и свеж дизайн и цветове, тя предлага удобството да бъде използвана още от раждането на детето, с помощта на включените в комплекта кош за новородени и столче за кола и впоследствие с лятна седала за деца от 6 месеца с тегло до 15 кг.  Запзила 100% маневреност на модела, тя е удобна за използване както в големия град, така и на разходка сред природата! Количката се отличава с високо качество и стил. Супер лека конструкция! Със система анти-разклащане на предните колела при повдигаме на задните и изкачване на бордюри и неравности (със запомнящо движение). А това, което прави модела още по-атрактивен е невероятната комбинация на текстилна материя и еко кожа, които създават усещане за ненадминат лукс и страхотна визия.

Цена:799.00лв.
Виж детайли

Комбинирана бебешка количка ADBOR - ZARRA 3 в 1

С удоволствие Ви представяме бебешка количка Zarra 3в1 на полската фирма ADBOR. Този невероятен модел е истинско олицетворение на всичко това, което модерните родители търсят в своята бебешка количка. Той съдържа почти всичко необходимо в комплекта си, за да бъде използван още от раждането на бебето до неговата 3 годишна възраст и дава свобода на мама и татко със своите интелигентни функции и лесна употреба. Това, което веднага се забелязва при бебешка количка Zarra, ADBOR е нейният иновативен дизайн и подобрена система за маневриране, която превръща всяка разходка в удоволствие, независимо дали пазарувате в близкия магазин или отивате на дълга почивка сред природата.

Цена:882.00лв.
Виж детайли

Комбинирана бебешка количка ADBOR - TORI 3 в 1

С удоволствие Ви представяме бебешка количка Tori 3в1 на полската фирма ADBOR. Този невероятен модел е истинско олицетворение на всичко това, което модерните родители търсят в своята бебешка количка. Той съдържа всичко необходимо в комплекта си, за да бъде използван още от раждането на бебето до неговата 3 годишна възраст и дава свобода на мама и татко със своите интелигентни функции и лесна употреба. Това, което веднага се забелязва при бебешка количка  Tori ADBOR  е нейният иновативен дизайн и подобрена система за маневриране, която превръща всяка разходка в удоволствие, независимо дали пазарувате в близкия магазин или отивате на дълга почивка сред природата. 

Цена:890.00лв.
Виж детайли

Комбинирана бебешка количка ADBOR - ZARRA 2017 3 в 1

С удоволствие Ви представяме бебешка количка Zarra 2017 3в1 на полската фирма ADBOR. Този невероятен модел е истинско олицетворение на всичко това, което модерните родители търсят в своята бебешка количка. Той съдържа почти всичко необходимо в комплекта си, за да бъде използван още от раждането на бебето до неговата 3 годишна възраст и дава свобода на мама и татко със своите интелигентни функции и лесна употреба. Това, което веднага се забелязва при бебешка количка Zarra 2017 , ADBOR е нейният иновативен дизайн и подобрена система за маневриране, която превръща всяка разходка в удоволствие, независимо дали пазарувате в близкия магазин или отивате на дълга почивка сред природата.

Цена:899.00лв.
Виж детайли

Комбинирана бебешка количка ADBOR - NEMO Exclusive 3 в 1

NEMO EXCLUSIVE еко кожа 3 в 1- най-новия модел на полската фабрика Adbor! Нов дизайн! 100% маневреност! Количката се отличава с високо качество и стил. Супер лека конструкция! Със система анти-разклащане на предните колела при повдигане на задните и изкачване на бордьюри и неравности (със запомнящо движение).

Цена:939.00лв.
Виж детайли
«1»Страница 1 от 1
Върни До Горе