Избери по

Цена

389лв. - 2200лв.

Вариант

Гуми

Материя

ГРУПА

ISO-FIX

Нови продукти

CONCORD

CONCORD

CONCORD

Конкорд е немска марка за бебешки колички и столчета за кола. Компанията е основана от Хайнс - Йохим Кауфман на 20 Юни 1978г. и е предлагала само столчета за кола. През 2007г. е създадената и първата бебешка количка. През 2018г. Конкорд ще празнуват 40 годишнината си. През това време марката е станала икона на немския пазар и е поставила стандарт за всички останали.

http://en.concord.es/

6

продукти

Продукти

Стол за кола CONCORD - TRANSFORMER X-BAG

Столчетата Concord са с уникален твърд корпус, подплатен с мека седалка. Благодарение на тази уникална по рода си система столчето Concord Transformer X-Bag осигурява максимална защита при евентуален инцидент, както при странични, така и при челни удари. То е стабилно, монтира се лесно на седалката и има интелигентна система за корекция на ширината и височината само с едно движение на пневматичен принцип. Широко, удобно и лесно за употреба, то е прекрасен избор за всяко дете. Големината се коригира според тази на детето, за да е както удобно на деца от 3 до 12 годишна възраст, така и безопасно за всеки етап от физиологичното развитие.

Цена:389.00лв.
Виж детайли

Стол за кола CONCORD - TRANSFORMER ISO-FIX-XT

Столчето за кола е с широка облегалка за главичката, която осигурява удобство дори и при сън. Страничните протектори осигуряват оптимален комфорт, както и защита при страничен удар. Столчето е снабдено със система за регулиране височината на облегалката, височината и ширината на раменните протектори се регулират също автоматично на пневматичен принцип чрез натискане на бутон. Столчето е с наклон, който осигурява удобна позиция за сън и почивка. Системата за промяна на размера позволява едновременно автоматично регулиране на височината на облегалката и височината и ширината на раменните протектори с натискане на бутон на пневматичен принцип. Twinfix конекторите се показват автоматично и позволяват сигурно и лесно фиксиране в автомобил. Водачът на колана се отваря автоматично. Столчето е оборудвано с трипластова възглавница, която осигурява оптимална защита при страничен удар. Ергономичната форма на столчето осигурява максимален комфорт на детето, дори при сън, благодарение на наклонената позиция, която се регулира с натискането на бутон на пневматичен принцип. Седалката е запълнена с мека висококачествена пяна за оптимален комфорт. Твърдата част на столчето е бяла, което придава модерна и отличителна визия. Материята е мека, дишаща, предпазва от изпотяване като се сваля лесно и се пере на 30 градуса

Цена:659.00лв.
Виж детайли

Стол за кола CONCORD - ULTIMAX.3

Успешно преминало crash тестове, столчето за кола Ultimax.3 на Concord е оборудвано с Isofix платформа, която осигурява лесно и сигурно фиксиране в автомобил. Столчето се монтира по посока на движението или обратно на нея. Височината на подглавника се регулира автоматично в 6 позиции. Ultimax.3  има позиция за спане, като наклонът се регулира дори и когато столчето е обърнато по посока обратна на движението. Фиксира се на платформата и по посока на движението, и в обратната на нея. Изключително лесно регулиране на наклона на седалката от седнала в позиция за сън. Иновативна система за оптимална защита при страничен удар. Ultimax.3 отговаря на най-строгите изисквания на безопасност на ЕС. Така, както расте бебето, расте и столчето. Ергономичната форма позволява максимален комфорт във всяка една позиция, а метерията е мека и дишаща с допълнителни подложки, спрямо ръста на детето. Изофикс системата позволява лесно фиксиране в автомобила, посредством конекторите, които може да регулирате от предната седалка.

Цена:699.00лв.
Виж детайли

Стол за кола CONCORD - REVERO PLUS i-SIZE

Столчето за кола REVERSO отговаря на най-новия стандарт на ЕС за столчета за кола i-Size или обратно на посоката на движение. Най-новата наредба на ЕС налага по-строги изисквания, свързани с безопасността на децата по време на пътуване. Според наредба UN R129 возенето в столче за кола ще трябва да е по посока обратна на движението възможно най-дълго, тъй като тази позиция е най-безопасна за детето. Освен това столчетата ще се монтират в автомобил само посредством Isofix, без коланите на автомобила, отново с цел повишаване на безопасността.

Цена:729.00лв.
Виж детайли

Стол за кола CONCORD - VARIO XT-5

Класика и еволюция в едно! Комфорт, дизайн и и най-главното - безопасност, всички тези качества са налице при стола за кола VARIO XT (9-36КГ) на марката Concord.

Столчетата Concord  Vario са с уникален твърд корпус, подплатен с мека седалка. Благодарение на тази уникална по рода си система столчето осигурява максимална защита при евентуален инцидент, както при странични, така и при челни удари. То е стабилно, монтира се лесно на седалката и има интелигентна система за корекция на ширината и височината само с едно движение на пневматичен принцип. Широко, удобно и лесно за употреба, то е прекрасен избор за всяко дете. Големината се коригира според тази на детето, за да е както удобно на деца от 9 месеца до 12 годишна възраст, така и безопасно за всеки етап от физиологичното развитие.

Цена:739.00лв.
Виж детайли

Комбинирана бебешка количка CONCORD - NEO / MOBILITY - SET 3 в 1

CONCORD NEO е специално проектирано бъги за всекидневния живот в движение и многобройните предизивикателства на градската среда. Благодарение на иновативната си Y-FRAME предна ос, независимото окачване на колелата и централното усукване, то съчетава висока маневреност с перфектно поведение и комфорт на пътя. В зависимост от възрастта на детето и желанието на родителя, седалката може да се постави и по посока на движение и към родителя. Размяната на компонентите на системата за пътуване може да стане с едно движение. Тъй като седалката е конструирана високо, бъгито може да се използва като мобилен стол за хранене. CONCORD NEO е едно от най - компактните и леки бъгита в света, проектирано да може да се сгъва бързо и с лекота, позволявайки ви да го вземете навсякъде където отидете.

Цена:1,590.00лв.
Каталожна цена:2,200.00лв.
виж отстъпката
Отстъпки за вас
Цена:1,590.00лв.
Каталожна цена:2,200.00лв.
Отстъпка:610.00лв. (27.73%)
Виж детайли
«1»Страница 1 от 1
Върни До Горе